Hoppa till innehåll

Goa grabbar

Med två dagars uppehåll från bloggandet kommer här ett nytt avsnitt.

Vi bestämde oss för att åka någonstans i söndags för att få se lite mer av Indien. Vi valde ut tre ställen, Chennai, Kochi eller Goa. Vädret fick avgöra denna gång och vi drog mot Goa. Snacka om att vi valde rätt, för vädret har varit strålande hela tiden. Vi har inte sett ett moln på himlen.

Vi har nu hunnit att vara här i tre nätter och bara njutit av det vackra vädret. Skönt att få slappna av från allt och bara vara. Hela förra veckan var intensiv och jag tror det var välbehövligt att lämna storstaden Bangalore med sina 10 miljoner invånare och bilar bakom oss. Här i Goa kan en tro att det skulle vara mycket turister men säsongen har knappt börjat och de vi talat med här säger att det kommer öka kraftigt i december.

Jag lämnade mina badtofflor på stranden och hoppade i. Både P-A och jag var i vattnet när ett gäng tuffa indiska killar gick förbi mina tofflor…. De fick fötter kan man säga. Jag sa till P-A där gick mina tofflor…. P-A var inte sen med att sätta fart efter… Har aldrig sett en norrlänning springa så fort upp ur vattnet. Ska dock tilläggas att han var närmast strandkanten. Upp ur vattnet och fullfart efter de indiska grabbarna. En 80-kilos norrlänning i fullfart är inget en ska leka med. Har aldrig sett P-A med sådan älgakliv tidigare… Men vips så var han ifatt och de indiska killarna såg inte så tuffa ut längre. Utan ett ord så gav de från sig tofflorna direkt. P-A var jättenöjd!!!

På torsdag kväll tar vi flyget tillbaka till Bangalore för att spendera våra sista två dagar med barnen på barnhemmet, samt för att besöka Christy på hennes jobb.

Publicerat iÅterresa till Indien

En kommentar

  1. Svante Svante

    Spännande läsning grabbar! Hoppas ni får några mer clues inom kort
    //Svante (vän till P-A)

Kommentarer är stängda.